Flaş... Flaş... Trabzonspor'dan Domagoj Vida açıklaması

Flaş... Flaş... Trabzonspor'dan Domagoj Vida açıklaması
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda 50 puanla liderliğini sürdüren Trabzonspor’un Beşiktaşlı Vida ile ilgilendiği iddia edilmişti. Bordo Mavililerin Hırvat oyuncuyla ilgili görüşüne Yeniçağ ulaştı.. "Gelecek sene Şampiyonlar Ligi’ne daha iyi takviyeler yapacağız” denildi...

Bordo Mavili yönetici planı açıkladı

Cevat Kol // Yeniçağ Özel

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu''nda liderliğini sürdüren Trabzonspor''da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bir stoper transferi planlayan Bordo Mavili ekibe, Beşiktaş''ın yıldız oyuncusu Vida önerildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu''nu arayıp Domagoj Vida''yı kendilerine 6 aylığına kiralayabileceklerini dile getirdi.

Başkan Ahmet Nur Çebi''nin ''Her türlü kolaylığı sağlarız'' dediği Vida için Fırtına cephesi olumsuz görüş bildirdi.

Bordo Mavili bir yönetici, “Takımımız zaten lider. Vida ile ilgili bir hesabımız olmadı. Muhtemelen Beşiktaş, Vida’ya üstü kapalı olarak “kendine takım bul” mesajı veriyor. Biz o parayı veremeyiz. Gelecek sene Şampiyonlar Ligi’ne daha iyi takviyeler yapacağız” dediği öğrenildi.

Bu görüş sonrası Vida transferi açılmadan kapandı.

TRABZONSPOR KİMLERİ TRANSFER ETTİ?

Transferleri erkenden bitiren lig lideri, Jean Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz ve Yusuf Erdoğan''ı resmen kadrosuna katarak gövde gösterisi yapmıştı.

İlgili Haberler