Borussia Dortmund Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? Dortmund BJK şifresiz Exxen nasıl izlenir?

Borussia Dortmund Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? Dortmund BJK şifresiz Exxen nasıl izlenir?
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Borussia Dortmund karşısına çıkıyor. Taraftarlar ise Borussia Dortmund Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son haftasında Borussia Dortmund ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. 7 Aralık 2021 Salı akşamında saat 23.00’da başlayacak Borussia Dortmund Beşiktaş maçı EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Müsabakayı Fransız hakem François Letexier yönetecek. Letexier''in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ile Mehdi Rahmouni yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi''nde umduğunu bulamayan ve tarihinin en kötü Avrupa dönemlerinden birini geçiren siyah-beyazlı takım, C Grubu''nda oynadığı 5 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

Şu ana dek puan dahi alamayan ve gruptan çıkma şansını daha önce yitiren Beşiktaş, bu karşılaşmada ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Siyah-beyazlı ekip grupta son sırada yer alırken, oynadığı 2 karşılaşmayı kazanıp 3''ünde de yenilen Borussia Dortmund 6 puanla 3. sırada yer alıyor.

Beşiktaş''ta üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanan Miralem Pjanic ile sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N''Koudou, Mert Günok, Gökhan Töre ve Alex Teixeira bu karşılaşmada görev yapamayacak.

Dortmund: Kobel, Meunier, Emre Can, Akanji, Guerreiro, Bellingham, Witsel, Wolf, Reus, Malen, Haaland

Beşiktaş:  Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Josef, Necip, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Şifresiz EXXEN nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi oldukça heyecanlı geçen maçların yayın hakkını elinde bulunduran Exxen paket fiyatları mercek altında.

Bunun için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın. Ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazın.

Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.

Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

CBC Sport nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC''i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500