Böyle bir olayı sadece Türkiye'de seyredebilirsiniz. Alttaki işaret yaptı, üstteki on time yaptı

Böyle bir olayı sadece Türkiye'de seyredebilirsiniz. Alttaki işaret yaptı, üstteki on time yaptı
Sosyal medyada gündem olan bir video izleyenleri kahkahaya boğdu. Söz konusu videoda söndürme helikopterinin suyu alevlerin olduğu alana değil, kendisine yön göstermeye çalışan görevlinin olduğu yere bıraktığı görüldü.

Türkiye’de son aylarda üst üste çıkan orman yangınlarında binlerce hektar ormanlık alan yanmıştı. Özellikle Hatay’da üst üste çıkan yangınlarda Türkiye’nin akciğerleri yanarken, Akdeniz’de ve İstanbul’da da çok sayıda yangın çıkmıştı.

Üst üste çıkan orman yangınları havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile güçlükle söndürülmüştü. Yangınları söndürme çalışmaları sırasında ortaya çıkan görüntü izleyenleri kahkahaya boğdu. Söndürme helikopterine suyu bırakan bir görevlinin başına gelmeyen kalmadı.

Çalışmalar sırasında çekilen bir videoda, söndürme helikopterinin suyu alevlerin olduğu alana değil, kendisine yön göstermeye çalışan görevlinin olduğu yere bıraktığı görüldü. Görevlilerin üzerlerine dökülen su nedeniyle sırılsıklam olurken kahkahalara boğulduğu görüldü. Söz konusu video sosyal medyada gündem oldu.