Böyle eğitimci olmaz olsun. Saçından çektiği çocuğu acımasızca dövdü

Böyle eğitimci olmaz olsun. Saçından çektiği çocuğu acımasızca dövdü
Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki alışveriş merkezinde bir kadın yanındaki 5-6 yaşlarındaki çocuğu darp etti. Çevrede bulunan vatandaşların uyarılarına aldırmayan kadın, çocuğa hakaret etmeye devam etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. 

Ankara''nın Etimesgut ilçesindeki alışveriş merkezindeki AVM''de yaşanan olayda restoranda yemek yiyen kadın yanındaki 5-6 yaşlarındaki çocuğa vurmaya başladı. Olayı gören yurttaşlar, çocuğu ağlaması üzerine kadını uyardı. Ancak kadın kendisini uyaran vatandaşlara tepki gösterip çocuğa hakaret etmeye devam etti. 

Çocuğun şiddete maruz kaldığı anlar çevredekiler tarafından kayda alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı.

Olay anında AVM''de bulunan bir görgü tanığı "Biz uzak bir köşede oturuyorduk. Bir süre sonra çocuğun çığlık seslerini duyduk ve o tarafa gittik. O sırada bir kadının çocuğa şiddetli bir şekilde tokat attığını, çocuğun ise acıdan çığlık attığını gördüm. Daha sonra bizim oturduğumuz yerin çaprazına oturdular. Orada tekrar çocuğa bağırıp ve hakaretler etmeye devam etti. Bunun üzerine yanımda oturan bir kadınla birlikte kendisinin yanına gittik ve uyarıda bulunduk. Fakat kadın bize de hakaret ederek, ''Ben eğitimciyim, benim ne çektiğimi bilmiyorsunuz. Bu çocuk hasta, yemek yiyip ilaç içmesi lazım: ama sabahtan bu yana hiçbir şey yemiyor'' dedi. Daha sonra biz kendi masamıza geçtik. Kadın o sırada çocuğa tekrar hakaret edince telefonumla o anları kayıt altına aldım. Bir süre sonra da kadın çocukla oradan ayrıldı" diye konuştu.