Böyle şey mi olur? Asıl doğru olanı o yapıyor, dağda bayırda korona kimden geçecek ki, uyarıyı yapanın da maskesi çenesinde

Böyle şey mi olur? Asıl doğru olanı o yapıyor, dağda bayırda korona kimden geçecek ki, uyarıyı yapanın da maskesi çenesinde
Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Sosyal medyada yer alan ve nerede çekildiği belli olmayan bir videoda küçük baş hayvanlarını otlatan bir teyzeyi sokağa çıkmaması konusunda uyaran jandarmanın maskesinin çenesinde olduğu görüldü.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Genelge kapsamında görevliler denetimlerini sıklaştırırken sosyal medyada yer alan anonim bir video ise dikkat çekti.

Dağda tek başına küçük baş hayvanlarını otlatan teyze denetimler kapsamında gezen jandarmanın dikkatini çekti. Teyzenin yanına giden Jandarma ekibi, sokağa çıkmaması konusunda teyzeyi uyarırken teyze ise sokağa çıkmadığını yavruları olan hayvanlarının çok melemesi üzerine hayvanlarını otlatmaya götürdüğünü söyledi.

Yaşlı teyzeyi uyaran jandarmanın ise maskesinin çenesinde olduğu görüldü.

Korona virüsün kalabalık ortamlarda ve insandan insana geçtiği göz önüne alındığında şehirde kalabalık yerlerde insanlarla temas edeceğine, kimsenin olmadığı dağda bayırda hayvanlarını otlatarak asıl doğru olanı yapanın yaşlı teyze olduğunu söylemek mümkün.