Böylesi görülmedi: Belediye başkanından muhtarlara şaşırtan hediye

Böylesi görülmedi: Belediye başkanından muhtarlara şaşırtan hediye
İzmir'in Bergama ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Hakan Koştu muhtarlarla bir araya geldi. Programda dağıtılan hediye paketlerinden ise Koştu'nun fotoğrafları çıktı.

İzmir'in Bergama ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Hakan Koştu, 137 mahalle muhtarına içinde kendi resminin de bulunduğu çerçeve hediye etti.

Bazı muhtarlar ise bu durumu şu şekilde yorumladı:

"Bizim bildiğimiz, devlet dairelerine Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlarının fotoğraflarının asılması uygulaması vardır. Zaten asıyoruz da. Ama bunların arasına dâhil olmak isteyen bir belediye başkanına ilk kez rastlıyoruz. Bize Sayın Koştu’nun fotoğrafı değil, köyümüze yapacağı hizmetler lazım"

223330-960x640.jpg

37 MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ

Bakırçay Ajans'ın haberine göre; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye tarafından Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) düzenlenen toplantıda 137 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Bergama İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’nın da katıldığı toplantıda belediye ve resmi kurumların müdür ve daire amirleri de hazır bulundu.

DOĞALGAZ VE TOKİ BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Pandemi sonrası mahalle muhtarları ile yapılan ilk toplantıda muhtarlar vatandaşların sorunlarını aktardılar. Ardından toplantıya katılan muhtarlara İZMİRGAZ tarafından 2,5 yıl önce başlatılan doğalgaz çalışmaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan TOKİ sosyal konutları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantı çıkışında ise muhtarlara belediye çalışanları tarafından hediye paketi dağıtıldı. Hediye paketlerini açan muhtarlar Atatürk’ün, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hakan Koştu’nun çerçevelenmiş fotoğraflarıyla karşılaştılar.

223332-692x363.jpg

BİZE FOTOĞRAF DEĞİL HİZMET LAZIM

Verilen paketlerden çıkan çerçeveleri yorumlayan bazı muhtarlar; “Bizim bildiğimiz, devlet dairelerine Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlarının fotoğraflarının asılması uygulaması vardır. Zaten asıyoruz da. Ama bunların arasına dâhil olmak isteyen bir belediye başkanına ilk kez rastlıyoruz. Koştu kendini ne zannediyor? Bize Sayın Koştu’nun fotoğrafı değil, köyümüze yapacağı hizmetler lazım. Niye kendi fotoğrafını hediye etme gereğini duydu bilmiyoruz. Üstelik böyle bir talebimiz olmamıştı” dediler.