Bozdağ'dan Emre Uslu'ya çok sert cevap

Bozdağ'dan Emre Uslu'ya çok sert cevap
Adalet Bakanı Bozdağ, Denizli’de trafik kazasında şoförüyle birlikte yaşamını yitiren Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, FETÖ firarisi Emre Uslu'ya da çok sert tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "FETÖ’nün tasmalı köpekleri, görev şehidi Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve onun şahsında yargı aleyhine havlamaya başlamışlar. Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper, görevine giderken kazada ölmüştür; Allah indinde şehittir. Şehitler,ölmez, diridir, cennetliktir. Kimin cennete cehenneme gideceğine FETÖ ve onun köpekleri karar vermez; kimin cennete veya cehenneme gideceğine sadece Allah karar verir." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü kapsamında firari olarak aranan ve son olarak ABD'de görüntülenen Emre Uslu, başsavcı Mustafa Alper'in yaşamını yitirdiği trafik kazası için twitter hesabından "Denizli Başsavcısı binlerce masum kadın çocuk genci içeri tıktı. Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem" diye yazmıştı. Çirkin mesajlara sosyal medyada tepki yağmıştı.

İlgili Haberler