Brad Pitt, NASA astronotu ile röportaj yaptı

Brad Pitt, NASA astronotu ile röportaj yaptı
Brad Pitt, vizyona girecek yeni filmi için NASA astronotuyla röportaj yaptı.

Brad Pitt‘in bir astronotu canlandırdığı Yıldızlara Doğru filmi 20 Eylül’de vizyona girecek. Filmin vizyon tarihine kısa bir süre kala Pitt, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görevde olan Nick Hague isimli bir astronotla röportaj yaptı ve merak ettiği tüm soruları ona sordu.

Sosyal medyanın gündemine oturan röportajda Pitt, astronota aile özlemine karşılık zihinsel olarak nasıl güçlü kalabildiğini sordu. Astronot ise, Dünya’ya yakın bir yerde görev yaptıkları için telefon araması yapabildiklerini, hafta sonu da ailesiyle görüntülü konuşabildiğini belirtti.

Pitt’in bir diğer sorusu “Yerçekimsiz ortamda nasıl hissediyorsunuz?” oldu. Astronot bu soruya etrafında dönerek yanıt verdi.

Uzay yürüyüşünün nasıl bir his olduğu sorusuna ise Hague, “Dünya ile aynı yörüngede dönmek harika bir his. Kelimelerle tarif edemem” diye yanıt verdi.

Pitt ayrıca Hindistan’ın yakın zamanda Ay’a gönderdiği Chandrayaan 2 ile ilgili bir soru da sordu. Chandrayaan 2 ile irtibat Ay’a gönderildikten bir süre sonra kesilmişti. Pitt de Hague’a bu aracı görüp görmediklerini sordu. Ancak, Hague olayları sadece haberlerden takip ettiklerini söyledi.

Pitt’in en dikkat çeken sorusu ise kuşkusuz George Clooney ile ilgili sorduğu soru oldu. Daha önce Clooney ile de beyaz perdede izlediğimiz Pitt, Astronot rolünde kimin daha inandırıcı olduğunu Hague’a sordu. Hague ise “Kesinlikle siz” diyerek yanıt verdi.

George Clooney, Gravity isimli filmde bir astronotu canlandırmıştı.