Motorine bugün indirimcik geldi

Motorine bugün indirimcik geldi
Akaryakıt fiyatlarının geçen seneki gibi tek haneye düşmesini isteyenlerin hevesi yine kursaklarında kaldı. Dün gece itibariyle motorine 2 lira 8 kuruş indirim geldi. Böylece İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26 lira 69 kuruştan, 24 lira 61 kuruşa düştü. 

Beklentilerin altında kaldı

"Benim aracım yok. Zam gelirse gelsin bana ne" diyenlerin bile tüm ürünlere yapılan zamlarda akaryakıt ile bağlantılı olduğunu anlamasıyla akaryakıt fiyatları yakından takip ediliyor.

Geçen sene 7 TL civarından satılan benzin ve motorinin tekrar tek haneli fiyatlara çekilmesini isteyenlerin hevesleri yine kursağında kaldı. Brent petrolün 25 Nisan''dan bu yana bugün ilk kez 100 doların altına düşmesi sonrası, motorin grubuna dün gece itibariyle 2 lira 8 kuruş indirim yapıldı.

FİYAT 25 TL''NİN ALTINA İNDİ

Bu geceden itibaren geçerli olan indirimle birlikte İstanbul''da motorinin litre fiyatı 26 lira 69 kuruştan, 24 lira 61 kuruşa düştü. Öte yandan Ankara''da 24 lira 72 kuruşa, İzmir''de ise 24 lira 73 liraya indi.

İndirimin beklentilerin çok altında kaldığını belirten bir araç sahibi "Akaryakıtta fiyatlar tek haneye inmeli. 9.99 olsun ama tek hane olsun. Bu yapılan bize harçlık gibi indirim" yorumunu yaptı.

İlgili Haberler