Brezilya polisi adamı fellik fellik arıyor. Tacizcisinden hamile kalan kız yavrusunu kucağına alamadı. 

Brezilya polisi adamı fellik fellik arıyor. Tacizcisinden hamile kalan kız yavrusunu kucağına alamadı. 
Brezilya'nın batısında bulunan Para şehrinde mide bulandıran olay yaşandı. 11 yaşındaki Luana Costa isimli kız, 43 yaşındaki Francinildo Moraes isimli kişinin cinsel istismarına uğradı. Tacizcisinden hamile kalan kız, doğumdan sonra hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Moraes'in yakalanması için polis, çalışmalarına devam ediyor.

Haberlercom'un haberine göre, mide bulandıran olay Brezilya'da gerçekleşti. 9 yaşından itibaren 43 yaşındaki adamın cinsel istismarına uğrayan 11 yaşındaki kız, hamile kaldı.

Beş aylık hamileyken doğum sancıları tutan Luana, doğum sırasında fenalaştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Luana, dört gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Kızlarının vücudunda ani değişiklik görünce doktora götürdüklerini söyleyen aile, doktorun kızlarının hamile olduğunu söylemesi üzerine büyük şok yaşadı.

Aile, kızlarının kendilerine iki yıldır Moraes, ile ilişki yaşadığını anlattığını ve Moraes'in kızlarını olayı kimseye anlatmaması için tehdit ettiğini söyledi. 

Polis, Moraes'in sosyal medya üzerinden sürekli küçük kızla mutlu bir çift olduklarını göstermek için fotoğraf paylaştığını ama bunun suç olduğunu bilmesine rağmen fotoğraf paylaşmaya devam ettiğini söyledi. Olaydan sonra kaçan Moraes'in yakalanması için polis, çalışmalarına devam ediyor.

yenicag-brezilya-01x.jpgyenicag-brezilya-02-001.jpgyenicag-brezilya-03-001.jpgyenicag-brezilya-04.jpgyenicag-brezilya-06.jpgyenicag-brezilya-05.jpg