Alex'in takımının taraftarı bıçakla sahaya girdi ve...

Alex'in takımının taraftarı bıçakla sahaya girdi ve...
Alex De Souza'nın çalıştırdığı Sao Paulo U20 takımının Palmeiras'ı konuk ettiği karşılaşmada, bir taraftar elinde bıçakla sahaya daldı ve korku dolu anlar yaşattı.

Müsabaka 1-0 Palmeiras''ın üstünlüğü ile devam ederken ev sahibin takımdan bir taraftar elinde bıçakla Palmeiras oyuncusu Lucas Freitas''ın üzerine yürüdü.

Araya giren Palmeiraslı futbolcular, bıçaklı saldırganı durdurmaya çalışırken Sao Paulo oyuncular da engellemeye çalıştı.

Bir süre saldırgan taraftar ile futbolcular arasında arbede yaşanırken araya giren güvenlik görevlileri olay müdahale etti.

Saldırgan taraftar saha dışına çıkarılırken orta hakemin elinde bıçakla dördüncü hakeme yöneldiği görüldü.

Müsabaka kaldığı yerden devam ederken Palmeiras''ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BIÇAKLAMAK İSTEDİ

Bıçaklı taraftarın hedefinde Palmeiraslı futbolcu Lucas Freitas vardı. Freitas''ı bıçaklamak isteyen kişiye önce futbolcular sonra da sahaya güvenlik güçleri müdahale edip durdurdu. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken bıçaklı saldırgan güvenlik tarafından götürüldü.

"SORUN BÜYÜK"

Maçın ardından olay hakkında konuşan Alex de Souza "Sahaya giren bu çocukları suçlamak işin kolayı olur. Herkesin kendi adına yapması gerekenler var. Büyük bir eğitim sorunumuz var. Sorun büyük oranda eğitim." ifadelerini kullandı.


 

İlgili Haberler