Brooklyn Beckham kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki'ye takip

Brooklyn Beckham kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki'ye takip
Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham Aleyna Tilki'yi Instagram'dan takip etmesi gündeme bomba gibi düştü. Peki, Brooklyn Beckham kimdir, kaç yaşında? Hakkında tüm merak edilenler...

Brooklyn Beckham kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki'ye takip

Brooklyn Beckham Aleyna Tilki'yi takip etti, ortalık karıştı. Peki Brooklyn Beckham kimdir, nereli ve kaç yaşında? gibi soruları da beraberinde getirdi. Küçük yaşıyla milyonlarca izlenme oranına ulaşan ve adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Tilki, David Beckham'ın oğlunun takibine girdi. Instagram'da birbirlerini takip eden ünlü isimler kafaları karıştı. Aleyna Tilki'yi takip ettiği gözlenen Brooklyn Beckham'a Türk takipçileri yorum yağdırdı. Bu olay ise gündeme damgasını vurdu. Peki Brooklyn Beckham kimdir? Yakından tanıyalım.

ALEYNA TİLKİ'YE INSTAGRAM'DAN ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERDİ

Piyasaya sürdüğü şarkılarla müzik listelerinin zirvesinde yer alan Aleyna Tilki şimdi de yeni takipçisi ile gündemde. Efsane futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'ın sosyal medyadan takip ettiği Tilki, bu takibe karşılık vererek sosyal medyada gündem oldu. Cevapsız Çınlama, O Sen Olsan Bari ve Dipsiz Kuyu gibi yaptığı şarkılarla gündeme gelen Aleyna Tilki'ye David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'dan arkadaşlık isteği geldi.

BROOKLYN BECKHAM KİMDİR?

19 yaşındaki Beckham, daha önce Nusret'e giderek yaptığı saltbae hareketiyle Türkiye'de gündeme gelmişti. Babasının ardından Nusret'in New York'ta bulunan restoranına giden Brooklyn Beckham, Nusret'le birlikte çekilen ve saltbae hareketi yaptığı videoyu Instagram hesabından da yayınlamıştı.
Victoria Beckham ve David Beckham’ın çocuğudur.
Kendisi 4 Mart 1999 tarihinde İngiltere, Londra’da dünyaya gelmiştir. Tam ismi Brooklyn Joseph Beckham’dır. Kendisi şu anda Arsenal’in altyapısında oynamaktadır. Herkes onun yeteneği ile ileride babası gibi futbol oynayacağını konuşuyor.

2014 yılının Mart ayında Man About Town Magazin için modellik yapmıştır ve Alasdair McLellan tarafından fotoğrafları çekilmiştir.

Aktris Chloe Moretz ile sevgili olmuştur. İlişkilerinin şu anda devam edip etmediği ise belirsiz.

Romeo Beckham, Cruz Beckham ve Harper Seven Beckham adlarında küçük erkek kardeşleri vardır.