BtcTurk çöktü mü? BtcTurk neden açılmıyor, proya neden giriş yapamıyorum?

BtcTurk çöktü mü? BtcTurk neden açılmıyor, proya neden giriş yapamıyorum?
BtcTurk kullanıcılarının servislere 29 Kasım 2021 Pazartesi gününde saat 14.00’da bu yana ulaşamadıkları ve 503 hata kodu ile karşı karşıya kaldıkları belirlendi. Peki, BtcTurk çöktü mü, neden açılmıyor?

Türk kripto para sitelerinden biri olan BtcTurk servislere 29 Kasım Pazar günü öğle saatlerinden sonra kullanıcıların ulaşamadıkları kaydedildi. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından biri olan BtcTurk’de yaşanan sorun konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

BtcTurk Çöktü Mü? Neden Açılmıyor?

Türkiye’nin en büyük Bitcoin ve kripto para borsaları arasında gösterilen BtcTurk kullanıcıları sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda 503 hata kodu ile karşılaştıklarını söyledi.

BtcTurk 503 Service Unavailable Ne Demek?

503 Service Unavailable Hatası, web sunucusunun kullanılabilir olmadığı durumlarda meydana gelen bir HTTP durum kodu hatasıdır. 503 Service UnavailableHatasını herhangi bir web tarayıcısı veya herhangi bir işletim sistemi kullanan bilgisayarda hatta bir akıllı telefon veya tablette bile karşılaşabilirsiniz. Bu hatanın giderilmesi için sunucunun tekrardan aktif hale gelmesini beklemeniz ve imkanınız varsa internet hattınızı yeniden başlatmanız çözüm olabilir.