BtcTurk'ten özür hediyesi: Komisyon sıfırlanıyor

BtcTurk'ten özür hediyesi: Komisyon sıfırlanıyor
BtcTurk tarafından yayınlanan indirim kodunu kullanarak bir günlüğüne komisyonsuz olarak işlem yapabilirsiniz. BtcTurk'un bu hediyesi kullanıcılar tarafından tepki topladı.

BtcTurk''ün sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve ayrıca kullanıcılara mail yoluyla iletilen indirim kuponunu kullanarak 24 saat boyunca tüm işlem çiftlerinde komisyonsuz alım satım yapabilirsiniz. Kupon kodunu 24 Nisan’a kadar dilediğiniz gün etkinleştirebilirsiniz. Etkinleştirdikten sonra 24 saat boyunca geçerli olacak.

BtcTurk komisyonsuz işlem kupon kodu: BTCTURKHEDIYE

BtcTurk’un paylaşımına gelen yorumlara baktığımızda ise kullanıcıların memnun olmadığı görülüyor. Kullanıcılar, zararının karşılığı olarak daha büyük hediye bekliyor.

KESİNTİ HAKKINDA AÇIKLAMA

BtcTurk, erişim kesintisinin hakkında şunları söyledi:

Dün gece saatlerinden bu sabah saatlerine kadar erişim kesintisi yaşanan BtcTurk, yaşanan aksaklık nedeniyle kullanıcılarına komisyonsuz işlem hediyesi veriyor. Borsanın saatlerce kapalı kapanması nedeniyle yatırımcılar mağdur olmuştu. Firma özür olarak 1 gün geçerli komisyonsuz işlem hediyesi sunmaya karar vermiş. Bu hediye beğenilmedi ve tepki topladı.