Beşiktaş'ı hakem bakın kaç pozisyonda doğradı. Yönetim sessiz kalınca Beşiktaş'ın hakkını tarafsız gazeteciler savundu

Beşiktaş'ı hakem bakın kaç pozisyonda doğradı. Yönetim sessiz kalınca Beşiktaş'ın hakkını tarafsız gazeteciler savundu
Beşiktaş’ın deplasmanda Alanya ile 3-3 berabere kaldığı maçta yaşanan hakem hataları büyük tepki topladı.

Siyah-Beyazlıların 3-0 öne geçtiği Alanyaspor deplasmanında arka arkaya gelen hakem hataları maçın kaderini etkiledi.

Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan’ın gördüğü ikinci sarı kartla haksızca oyundan atılması sonrası karşılaşmanın seyri bir anda değişti.

İlk yarıyı 3-1 önde kapatan Siyah-Beyazlılar aleyhine özellikle hakem Yasin Kol’un ikinci 45 dakikadaki inanılmaz kararları büyük tepki topladı.

Karşılaşma 3-3 berabere biterken Yasin Kol’un skandal kararları sosyal medyada taraftarlar tarafından binlerce kez paylaşıldı.

Siyah-Beyazlı yönetim başta başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere hakem skandalına sessiz kalırken bir tek yönetici Seyit Ateş maç sonu açıklamada bulundu.

İŞTE SKANDAL KARARLAR:

İlk yarıda Weghort''un arkadan çekildiği pozisyonda hakem kart göstermedi.

Emrecan Uzunhan’ın gördüğü ilk sarı kart. Hakem yorumcularının hepsi kartı haksız buldu.

Weghorst''un pozisyonunda son adam olarak gole giderken düşürülüyor. Faul ve kartı es geçen hakem bir de Beşiktaşlı futbolcuya sarı kart gösterdi.

Gedson''un ikili mücadelesinde hakem faul olmamasına rağmen Alanyasporlu futbolcu lehine faul veriyor.

Ghezzal''ın müdahalesi olmamasına karşın hakem yine Alanyasporlu futbolcu lehine faul veriyor.

Yardımcı Var olmasına rağmen beklemeden bayrağını çekiyor.

Emrecan Uzunhan’ın gördüğü ikinci sarı kart.

HAKEM YORUMCULARI DA İSYAN ETTİ

Emrecan Uzunhan''ın gördüğü ilk sarı kartı yorumlayan hakem yorumcuları, Yasin Kol''un kararını yanlış buldu. Bülent Yıldırım pozisyonla ilgili, "Yanlış karar, ciddi hata" değerlendirmesini yaptı. Lale Orta da değerlendirmenin yanlış olduğunu düşündü. Deniz Çoban ise "Buna sarı kart diyorsa maçta 10 tane sarı kart çıkması lazım" ifadelerini kullandı.

"KIRMIZI KART GÖRMELİYDİ"

Rachid Ghezzal''ın yerde kaldığı pozisyonda Targhalline''nin hamlesi hakkında değerlendirmelerde bulunan hakem yorumcuları farklı kararları savundu. Bülent Yıldırım açıklamasında, "Penaltı doğru, Targhalline kırmızı kart görmeliydi" diye konuştu. Bülent Yıldırım''ın değerlendirmesine katılan Lale Orta da pozisyonla ilgili, "Penaltı doğru, Targhalline kırmızı kart görmeliydi" açıklamasını yaptı. Deniz Çoban hakemin kararını doğru bulduğunu belirterek, "Penaltı doğru, kırmızı karttan emin değilim" dedi.

Emrecan Uzunhan''ın gördüğü ikinci sarı kartı değerlendiren hakem yorumcularından Bülent Yıldırım, Yasin Kol''un kararını doğru buldu. Lale Orta ile Deniz Çoban da Emrecan Uzunhan''ın ikinci sarı kartını doğru buldu.

"İKİNCİ SARI KART LAZIMDI"

Fatih Aksoy ile Gedson Fernandes arasındaki pozisyonda Fatih Aksoy''un ikinci sarı kartıyla ilgili kararı değerlendiren Bülent Yıldırım, "İkinci sarı kart gerekirdi" açıklamasını yaptı. Lale Orta ise Bülent Yıldırım''la aynı kararı savundu. Deniz Çoban da eski hakemlere katıldı.

İlgili Haberler