Bu besinleri gece yerseniz vücudu baştan sona temizliyor

Bu besinleri gece yerseniz vücudu baştan sona temizliyor
Bazı besinleri içerdiği vitaminler sayesinde vücudumuza olumlu etki sağlıyor. Ancak bazı besinler ise gece yendiği iki katı faydası bulunuyor. Uzmanların da önerdiği ve gece tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındıran besinler hem vücudunuzu temizleyecek hem de kilo vermenize yardımcı olacak. Peki gece tüketildiğinde daha faydalı olan besinler nelerdir? İşte o besinler...

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, bazı besinler gece tüketildiğinde faydasını ikiye katlıyor. Sağlığı olumlu olarak etkilerken, uzmanların da tavsiyede bulunduğu ve gece tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındıran besinler vücudu temizleyerek kolay bir şekilde kilo vermeye yardımcı oluyor.

Gece tüketildiğinde daha faydalı olan besinler nelerdir? Hangi besinleri gece tüketmemiz gerekir? İşte gece tüketildiğinde vücudunuza birçok fayda sağlayan besinler...

Bu besinleri gece tüketerek hem faydalarından daha iyi şekilde yararlanacak hem de dümdüz bir karna sahip olabileceksiniz. İşte gece yediğinizde faydasını daha fazla göreceğiniz o besinler…

DOMATES

Domatesi çoğu insan sever ve bir miktar protein ile bu gıdayı birleştirirseniz eğer sağlıklı bir akşam yemeği için muazzam bir seçenek elde etmiş olursunuz.

Domateslerin içi antioksidanlar ile doludur. Birçok nedenden dolayı kilo vermemize yardımcı olurlar: domates, iltihaplanma ve sıvı tutulması ile mücadele eder.

i-2-035.jpg

ZEYTİNYAĞI

Sızma zeytinyağında bulunan oleik asit gibi yağ asitleri vücudunuzda özellikle karın bölgesinde bulunan daha dayanıklı ve parçalanması zor olan yağların parçalanmasına yardımcı olur.

Gece yatmadan önce içeceğiniz bir kaşık zeytinyağı ile karın yağlarının erimesini sağlamanın mümkün olduğu söyleniyor.

25389-7.jpg

KUŞKONMAZ

Yabani veya beyaz kuşkonmaz olsun, fark etmez. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz çünkü tüm bunlar sizin sağlığınız için iyi olacaktır.

gece-yemek-5.jpg

KARPUZ

Karpuzlar içi lif ve su dolu en önemli besinlerden birisidir. Yatmadan önce karpuz yemek dümdüz bir karna sahip olmasının yanında, bu besin maddesi, vücudunuzda fazla miktarda bulunan sıvıların giderilmesi için gerekli olan bir mineraldir.

Ayrıca karpuz, bağışıklık sisteminizle yakından ilgisi olan ve bunun yanı sıra iltihaplanma ile mücadele eden C vitamini bakımından zengin bir maddedir.

i-3-020.jpg