Bu da ABD'nin canavar Rus'u: Gören dönüp bir daha bakıyor

Bu da ABD'nin canavar Rus'u: Gören dönüp bir daha bakıyor
Amerika'ya hayatına devam eden Oksana Piari, kasları nedeniyle görenleri hayrete düşürüyor.

Yaklaşık 20 yıldan bu yana hayatına Amerika'da devam eden Rus uyruklu Oksana Piari'nin kaslarını görenler, dönüp bir daha bakmak zorunda kalıyor.

Rusya’dan ABD’nin Florida eyaletine taşınan 38 yaşındaki Oksana Piari, ülkesinde okuduğu üniversite yıllarından şu ana kadar vücut geliştirme sporuyla uğraşıyor. 20 yıldır hiç ara vermeyen Piari'nin gelişmiş vücut kaslarını gören "canavar" olarak adlandırıyor. Oksana, eşi Artem (34) ile üniversitenin spor salonunda tanıştığını aşkları ile birlikte vücut kaslarının da büyüdüğünü ifade etti. Eşinden ilham aldığını kaydeden Piari, " Fiziksel mükemmelliğe ulaşmak için birbirimizi motive ediyoruz" dedi. 

abdnin-canavar-rusu-gorenleri-korkutuyor-6797-dhaphoto5.jpg

KUZEY AMERİKA ŞAMPİYONU

Birçok yarışmada başarı elde eden iki çocuk annesi Oksana'nın, geçen sene Kuzey Amerika Şampiyonası'nda 200 kilo ağırlığı kaldırarak, rekor kırmayı başaran ilk Rus olduğu ifade edildi. Sağlıklı beslenme ve  günde 3 saate kadar güç artırıcı antrenman yaparak bu seviyeye geldiğini ifade eden Piari " Vücudumu gören korkuyor. ABD'de yeni 'lakabım canavar kadın'. Ancak sık sık da iltifat alıyorum. Ancak erkekler beni böylesi bir vücuda sahip olduğum için kıskanıyor" diye konuştu.

abdnin-canavar-rusu-gorenleri-korkutuyor-6797-dhaphoto1.jpg