Bu da pazar kuyruğu

Bu da pazar kuyruğu
Bilecik'te sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sadece Cumartesi günleri açık olacağı belirtilen pazarın önünde vatandaşlar tarafından uzun kuyruklar oluşturuldu.

Bu da pazar kuyruğu

Türkiye genelinde uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle marketlerde sadece temizlik ve gıda maddeleri satılacağı açıklanırken, pazarların da sadece cumartesi günleri kurulacağı duyurulmuştu. 

İçişleri Bakanlığı''nın yayınladığı genelgenin ardından ilk kez bu hafta sonu pazar yerleri açıldı. Ancak pazar yerlerinin önündeki uzun kuyruklar dikkat çekti. 

DHA''da yer alan habere göre Bilecik''te açılan kapalı pazara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Zabıta ve polis ekipleri, pazar girişine kurdukları kontrol noktasından vatandaşları 20''şerli gruplar halinde içeriye aldı. Ekipler, pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ile pazarcılara maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu. 

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Vali Yardımcısı Rahmi Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve ISDEM denetim ekipleri ile birlikte, kurulan pazar yerlerinde vatandaşların salgın tedbirlerine uygun olarak ihtiyaçlarını temin edebilmeleri için denetim ve uyarılarda bulunarak, alınan tedbirleri denetledi.