Bu, ekmek derdi için ölümü göze alanların fotoğrafıdır. Torpilli aşı olanlar çoktan gitti, bir siz kaldınız

Bu, ekmek derdi için ölümü göze alanların fotoğrafıdır. Torpilli aşı olanlar çoktan gitti, bir siz kaldınız
Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 21.00'de başlayacak. Kısıtlama öncesi Çok sayıda vatandaş, iş çıkışı korona virüse yakalanma pahasına evlerine gitmek için yoğun çaba sarf etti. Yenibosna metrobüs durağında çekilen görüntülerde, vatandaşlar metrobüs beklerken zor anlar yaşadı.

Erdem AVŞAR-YENİÇAĞ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı sonrasında yeni kararlar alındı. Vakaların artması nedeniyle korona virüs tedbirleri ve kısıtlamalar arttırıldı.

Türkiye risk haritasında "Çok yüksek riskli" görünen İstanbul''da cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması yeniden uygulanmaya başlayacak.

Alınan yeni kararlar sonrasında İstanbul''da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, bugün (Cumha) saat 21.00''de başlayıp cumartesi ve pazar günlerini kapsayarak pazartesi günü saat 05.00''te bitecek.

Mesainin son gününde İstanbul’daki metrobüs duraklarında evlerine gitmek isteyen vatandaşlar yoğun bir kalabalıkla karşılaştı.

Korona virüse yakalanma pahasına, vatandaşlar yoğun kalabalığa rağmen metrobüse binmek zorunda kaldı. Ayrıca tüm metrobüs duraklarında olduğu gibi Yenibosna metrobüs durağında da vatandaş sosyal mesafesiz metrobüs bekleyip; binmek zorunda kaldı.

İşte o görüntüler: