Bu hareketler hayata mal oluyor! Bu sefer ucuz atlatıldı

Bu hareketler hayata mal oluyor! Bu sefer ucuz atlatıldı
Sürücülerin genelde yapmaması gereken hareketlerden biri olarak bilinen sapak kaçırıp geri gelme durumu İstanbul Üsküdar'da yaşandı. Sapağı kaçıran sürücü dönmek istedi. Önce arkadan gelen araca sonra ise bariyerlere çarptı. Bu sefer ucuz atlatılan kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Osman T., hafif ticari aracıyla sapağı kaçırınca aniden dönmek istedi. Bu sırada önce arkasından gelen otomobile çarptı sonra da yol kenarındaki bariyerlere vurdu. Kazada 3 kişi yaralandı.

ARAÇ İÇİNE SIKIŞTILAR

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralılar itfaiyeciler tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle yolun Edirne istikametinde yoğunlaşan trafik, polis ekiplerince tek şeritten kontrollü verildi. Kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılması sonucu trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
sapagi-kaciran-surucu-once-otomobile-sonra-bariyerlere-carpti-3-yarali-5162-dhaphoto3.jpgsapagi-kaciran-surucu-once-otomobile-sonra-bariyerlere-carpti-3-yarali-5162-dhaphoto4.jpgsapagi-kaciran-surucu-once-otomobile-sonra-bariyerlere-carpti-3-yarali-5162-dhaphoto6.jpgsapagi-kaciran-surucu-once-otomobile-sonra-bariyerlere-carpti-3-yarali-5162-dhaphoto7.jpgsapagi-kaciran-surucu-once-otomobile-sonra-bariyerlere-carpti-3-yarali-5162-dhaphoto21.jpgsapagi-kaciran-surucu-once-otomobile-sonra-bariyerlere-carpti-3-yarali-5162-dhaphoto52.jpg