Bu oyuncak ayının sahibi çocuk öldürüldü, Ermenistan’ın katliamını görmeyen dünya utansın

Bu oyuncak ayının sahibi çocuk öldürüldü, Ermenistan’ın katliamını görmeyen dünya utansın
Ermenistan, Azerbaycan’da sivil vatandaşları öldürmeye devam ediyor. Saldırı sonrası enkaz bölgeden gelen fotoğraflar ise yürekleri dağladı. Enkazda kaybolan bir çocuğu arama çalışmalarında ise çocuğun oyuncak ayısına rastlandı.

Azerbaycan ve Ermenistan, Moskova’daki toplantı sonrası ateşkes kararı alsa da Ermenistan Ateşkesi daha ilk günden bozup sivil vatandaşları öldürmeyi sürdürüyor. Dün gece yarısı Ermenistan’ın Gence ve Mingeçevir’i hedef alan saldırılarında 2’si çocuk, 13 kişi hayatını kaybederken bölgeden gelen fotoğraflar yürekleri dağladı.

7526c631-e97f-4799-a2cf-2942ca7f545a.jpg

SAHİBİNİ KAYBETMİŞ OYUNCAKLAR

Hain saldırıda iki şehir yerle bir olurken bölgeden gelen iki farklı fotoğraf Ermenistan’ın hain saldırısının acımasızlığını ve sivillerin çaresizliğini gözler önüne serdi. Bir fotoğrafta enkaz altında kalan vatandaş çaresizce kurtarılmayı beklerken objektiflere yansırken bir diğer fotoğrafta ise enkazdan kurtarılmaya çalışılan bir çocuğun sahibini kaybetmiş oyuncağının bulunduğu an yer alıyor.

YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Enkaz kaldırma işlemleri sürerken, sabah saatlerinde görüntülenen bir kimlik kartı ise yürekleri burktu. Enkazdan, yarın doğum günü olan ve 15 yaşına girecek olan bir kızın kimliği çıktı.