Bu sözler AKP Genel Başkanvekiline ait: “Adaletsiz Kalkınma Partisi”

Bu sözler AKP Genel Başkanvekiline ait: “Adaletsiz Kalkınma Partisi”
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini isteyenlerin 31 Mart'ta avuçlarını yalayacak” ifadeleri, şimdiki genel başkanı ve partisi için geçmişte kullandığı ifadeleri akıllara getirdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, şu an AKP çatısı altında siyaset yapan bazı isimlerin, geçmişte söylediği sözlere değindi.

Kendisine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan Türkkan, AKP Genel Başkan Vekili için, “Numan Kurtulmuş ve Erdoğan yazın Google’a, çıkanları okuyun. Geçmişte söylediklerinden mi, şimdi söylediklerinden mi utanıyor bu adam?” ifadelerini kullandı.

turkkk.jpg

NUMAN KURTULMUŞ NE DEMİŞTİ?

Fazilet ve değişen ismi ile Saadet Partisi’nde üst düzey görevlerde bulunan Numan Kurtulmuş’un, Tayyip Erdoğan ve AKP için söylediği bazı sözler şunlar:

“SİNSİ AKP’LİLER”

“En büyük sıkıntımız aramızdaki gizli ve sinsi AKP'lilerdir.”

“2023 VİZYONU”

“2023’te bu vizyonları tutarsa Başbakan’ın (Recep Tayyip Erdoğan) Uganda Cumhurbaşkanına ‘one minute’ dediğini duyacağız. 2023’te zenginlerin yaşadığı sitelerin etrafında dilenen yoksullara, polisin biber gazıyla müdahale ettiği haberlerini okuyacağız. 2023’te her öğrencilerin başında 10 polisle birlikte, üniversite sınavlarının yapıldığına şahit olacağız.”

“ADALETSİZ KALKINMA PARTİSİ”

“Adalet ve Kalkınma Partisi, ‘biz Türkiye’de kalkınmayı sağladık’ diyor ya. (Onların) adını Adaletsiz Kalkınma Partisi diyelim ve bundan sonra öyle kullanalım.”

“ERDOĞAN’IN ŞOFÖRÜ VEKİL OLACAK”

“2023’te başbakanın (Recep Tayyip Erdoğan) çocukluk arkadaşı, askerlik arkadaşı, mahalleden arkadaşı, belediyeden arkadaşı ve şoförlerinden başka hiç kimsenin milletvekili olamadığını göreceğiz.”