Bu tehlikenin büyümemesi lazım! Kimse bu kadar net konuşmamıştı! Kastamonu Valisi "Vaka sayılarını söylemeye dilim varmıyor" diyerek Türkiye'deki acı gerçeği açıkladı

Bu tehlikenin büyümemesi lazım! Kimse bu kadar net konuşmamıştı! Kastamonu Valisi "Vaka sayılarını söylemeye  dilim varmıyor" diyerek Türkiye'deki acı gerçeği açıkladı
Bugüne kadar korona virüsün vaka sayısının gerçek boyutunu Kastamonu Valisi kadar net olarak kimse açıklamadı. Vali Avni Çakır yaptığı denetimler korona virüsün vahametine dikkat çekerek, "Vaka sayılarını söylemeye dilim varmıyor" ifadelerini kullandı.

Vali Avni Çakır, İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerde bulundu.

"MASKE TAKMIYORLAR"

Vali Çakır, maske kullanmayan ya da uygun şekilde takmayan vatandaşlara sitemde bulunarak, “Şehrin göbeğinde pervasız bir şekilde dolaşan insanlarımız maskeyi sadece yanında bulunduruyor” dedi.

"DİLİM VARMIYOR"

Vali Çakır, yaptığı açıklamada, vaka sayılarına da değinerek; “Vaka sayılarını söylemeye benim dilim varmıyor, siz de sormayın lütfen. Maalesef çok ciddi rakamlar" dedi.