Bugün 28 Ekim Perşembe öğleden sonra bankalar açık mı? EFT yapılabilecek mi?

Bugün 28 Ekim Perşembe öğleden sonra bankalar açık mı? EFT yapılabilecek mi?
Bugün 28 Ekim Perşembe gününde öğleden sonra bankaların açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle Cuma günü kapalı olacak bankaların Perşembe çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, 28 Ekim 2021 öğleden sonra EFT yapılabilecek mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cuma günü bankalar kapalı olacak ve vatandaşlara hizmet veremeyecek. Bu nedenle 28 Ekim Perşembe gününde bankalarda işlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar öğleden sonra bankaların çalışıp çalışmadığını merak etmektedir.

Bugün 28 Ekim bankalar öğleden sonra açık mı?

Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayram olduğundan resmi tatil, 28 Ekim günü saat 13.00''ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

Borsa İstanbul, 28 Ekim 2021 Perşembe gününde yarım gün açık olacağından öğleden sonra bankalarda işi olan vatandaşlar EFT işlemlerini en erken 1 Kasım 2021 Pazartesi günü gerçekleştirebilecekler. Bankalar; 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün tatilde olacak.