Buket Aydın bombayı Bodrum'da patlattı! Kanal D Haber’den istifa edip Eylül’de geri döneceğim demişti

Buket Aydın bombayı Bodrum'da patlattı! Kanal D Haber’den istifa edip Eylül’de geri döneceğim demişti
Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevini ani bir kararla bırakması ve Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le yaşadığı aşkla uzun bir süre konuşulan Buket Aydın, bir kez daha bombayı patlattı. Geçtiğimiz aylarda yeni bir proje ile Eylül’de ekranlara döneceğini belirten Aydın, Bodrum’da tatil yaparken mayolu yakalandı.

Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı ve Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevlerinden istifa ettikten sonra eşinden de boşanan sunucu Buket Aydın son dönemlerde sık sık gündem oluyor. Adı Şişli Belediye eski Başkanı Mustafa Sarıgül''ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk dedikodularına karışan haber sunucusu Buket Aydın, bir kez daha bombayı patlattı.

Magazin Burada, kameralarına yakalanan Buket Aydın, yeni sezon öncesi Bodrum sahillerine indi. Bir süredir Emir Sarıgül ile tatil yapan Aydın, yalnız görüntülendi. Elindeki telefonla yoğun bir görüşme trafiğinde olan Buket Aydın''ın heyecanlı tavırları dikkatlerden kaçmadığı belirtildi.

ba1.jpgba2.jpgba3.jpg

Pandemi dönemini evinde geçiren sunucu mayolu görüntülenince aldığı kilolar gözler önüne serildi. Mayosunun üzerine pareo giyen Aydın’ın, aldığı kilolarını gizlemek için mücadele ettiği kaydedildi.

KANAL D HABER’DEN İSTİFA EDİP, EYLÜL’DE EKRANLARA “GERİ DÖNÜCEM” DEMİŞTİ

Önceleri isminin bu kadar gündeme gelmediğini söyleyen Buket Aydın, “Fazla popülerliğin verdiği bir rüzgârla her şeyim çok dikkat çekmeye başladı. O noktada da açıklamamı yaptım. Arkadaşım dedim. Onun da çocukları var onu da düşünmek gerekiyor. Bence o konu kapandı zaten” demişti. Ünlü sunucu, yeni bir proje ile Eylül’de ekranlara döneceğinin müjdesini de vermişti.