Buket Aydın ortalığı karıştırdı kanal çalkalandı

Buket Aydın ortalığı karıştırdı kanal çalkalandı
Haber Global, dün Buket Aydın ile sözleşme imzalarken, bu sezonun başında Jülide Ateş'in sunumuyla Haber Global'e transfer olan 40 programı ile yollar ayrıldı. Buket Aydın'ın sunacağı programın, 40 ile benzer bir formatta olması bekleniyor.

Medya Tava''da yer alan habere göre, son dönemde Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le yaşadığı aşkla gündeme gelen Buket Aydın, Haber Global’le sözleşme imzalamıştı.
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aydın’la sözleşme imzalanmasının ardından Haber Global’de flaş bir ayrılık yaşandı. Bu sezonun başında Jülide Ateş''in sunumuyla Haber Global''e transfer olan 40 programı ile yollar ayrıldı.
Buket Aydın''ın sunacağı programın, 40 ile benzer bir formatta olması bekleniyor.
KANAL ÇALKALANDI
Buket Aydın''ın Kanal D Ana Haber Sunuculuğu ve Kanal D Haber Daire Başkanlığı görevlerinden ayrılmasının ardından, geçen sezon CNN Türk''te yayınlanan 40 programındaki sunuculuk görevi de sona ermişti. Buket Aydın ise, “Birbirinden iyi konuklarla her hafta gündemi biz belirleyeceğiz. Çok heyecanlıyım ve mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.
d7rdpmrw4aa-oxd.jpgrmivyr.jpg

 

İlgili Haberler