Bülent Arınç'tan Saray'a çok ters çıkış. Ortalığı karıştıracak sözler

Bülent Arınç'tan Saray'a çok ters çıkış. Ortalığı karıştıracak sözler
Eski Meclis Başkanı, AKP’li Bülent Arınç, Evliya Çelebi üzerinden ekonomi politikalarını eleştirdi. Arınç, "Yağların balların fiyatına erişemediğimiz bu günümüzde demek ki Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti. İnşallah güzel günler yakındır, güzel günlere tekrar kavuşacağız” dedi.

Manisa’daki Spil Dağı''ndan ve ovasından toplanan şifalı otlar AKP''li Şehzadeler Belediyesi tarafından bu yıl ilk düzenlenen Spil Şifalı Otlar Festivali''nde tanıtıldı. Burada bir konuşma yapan Bülent Arınç''ın ekonomi eleştirisi dikkat çekti...

Manisa’da AKP’li Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Spil Şifalı Otlar Festivali’ne katılan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, yaşanan ekonomik sıkıntıya ve gıda kuyruklarına değinerek, “Yağların balların fiyatına erişemediğimiz bugünümüzde demek ki Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti. İnşallah güzel günler yakındır, güzel günlere tekrar kavuşacağız” dedi.

Manisa’daki Spil Dağı''ndan ve ovasından toplanan şifalı otlar AKP''li Şehzadeler Belediyesi tarafından bu yıl ilk düzenlenen Spil Şifalı Otlar Festivali''nde tanıtıldı.

Törene TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç''ın yanı sıra AKP Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık, AKP İl Başkanı Salih Hızlı, ilgili kurumların müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Festivalde vatandaşların topladığı sarmaşık, ısırgan, kuzu kulağı, ebegümeci, sığır dili, karabaş otu, hardal, kapurcak, kaz ayağı, karahindiba, gelincik ve iğnelik gibi yabani otlar yer alırken şifalı otlardan yapılan yemekler yarıştı.

EVLİYA ÇELEBİ ÜZERİNDEN EKONOMİK SIKINTIYA DEĞİNDİ

Konuşmasında yaşanan ekonomik sıkıntıya ve gıda kuyruklarını eleştiren Bülent Arınç şu ifadelere yer verdi:

“Doktor Muzaffer Yurttaş çok güzel ifade etti, ‘dağlardan yağlar ovalardan ballar'' dedi galiba. İnşallah o günleri tekrar yaşamak nasip olur. Yağların balların fiyatına erişemediğimiz bu günümüzde demek ki Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti. İnşallah güzel günler yakındır, güzel günlere tekrar kavuşacağız.”

İlgili Haberler