Bülent Arınç’ın ahlak fetvası

Bir ara televizyonda Bülent Arınç’ın basın mensuplarını azarladığını duydum. Yazık ki eğlenceli sahnenin sonuna yetişmiştim. Baktım televizyoncuları azarlarken onların mesela Gazze’deki faciadan haber yapmadıklarını sorguluyor. 
Gazze’deki faciadan açarsanız, iş AKP hükümetine dayanır. İsrail’in önünü kim açtı, onların Filistin’e saldırmasına kim cesaret verdi.
Suriye’yi perişan ettiniz. Esat, Filistin’e yardım ediyordu. Filistin’in önünde sağlam bir engel teşkil ediyordu. Barzani’yle işbirliği yapıp Irak merkezi hükümetini zayıflattınız. 
Teröristlere kapınızı açıp Orta Doğu’ya terörist sevkiyatı yaptınız. TIR’larla silah gönderdiniz. Tedavileri için hastanelerinizi açtınız. Onlar bu arada kafa kesiyor Müslüman kadınlara el koyuyorlardı.
Gazze’den bahsedince bunlardan da bahsetmek zorundasınız. Gazze boş yere bombalanmıyor. İsrail’in başka bir İsrail Kürt devleti yaratmak gibi binlerce yıllık bir emeli var. İşte İsrail’in önünü böyle açtınız.

***

Müslümanlıkta diyelim ki kadınların kahkaha atması ayıptır. Peki ama Müslümanlıkta hırsızlık da ayıptır, yalan da ayıptır, kanunları çiğnemek de ayıptır, devletin yargısını yok etmek de ayıptır, devletin bütün kurumlarını alt üst etmek, hele çok ayıptır, ayrıca tehlikelidir. Ekonomik olarak bağımlılığı artırıp halkı açlığa mahkum etmek hem ayıptır hem de günah...
Medeni demokrat bir ülkede gösteri yapanı öldürmek ayıptır, günahtır. Aslanlarım, aslanlarım dediğiniz terfi ettirdiğiniz polislerinizi 5-6 ay sonra içeri tıkmak şaşırtıcıdır. 
Dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen bu yönetim kaosu baştan aşağı günahlarla ayıplarla doludur. Bunların yanında kadınların kahkaha atmasının ayıp olup olmadığını tartışmak ise sadece gülünçtür!..

Yazarın Diğer Yazıları