Beşiktaş Dostları Derneği toplantısında gündem yaratan açıklamalar. Ethem Sancak ve Armağan Pekkaya gelişmesi

Beşiktaş Dostları Derneği toplantısında gündem yaratan açıklamalar. Ethem Sancak ve Armağan Pekkaya gelişmesi
Beşiktaş Dostları Derneği'nin dün gece düzenlediği toplantıda kurul başkanlarına plaket verildi.

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda seçme ve sicil kurulu başkanı seçilen Şahabettin Önkol, denetleme kurulu başkanı Gökhan Tiryaki ve disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar''a dün Beşiktaş Dostları Derneği tarafından plaket takdim edildi.

Spor yazarı ve gazetecilerin de yer aldığı toplantıda konuşan Beşiktaş''ın yeni disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar, Ethem Sancak''ın açıklamalarıyla ilgili gündem yaratan ifadeler kullandı.

Bülent Deriş''in başkanlığını yaptığı Beşiktaş Dostları Derneği''nin yemeğine katılan Akpınar, "Bir şikâyetin gelmesi halinde Ethem Sancak''ın Beşiktaş''tan ihracı konusunda gereğini yaparız" dedi.

Akpınar: Sancak için gereğini yaparız

Akpınar, ihraç süreci konusunda da şu bilgiyi verdi: "Öncelikle Ethem Sancak''ın disiplin kuruluna sevki için Beşiktaş yönetimine bir başvuru olması lazım. Yönetim de iki hafta içerisinde bu talebi disiplin kuruluna sevk etmeli. Ancak yönetim bu sevki yapmazsa, şikâyet sahibi doğrudan disipline gelme hakkına sahip. Bize Sancak''ın ihracı konusunda bir talep gelirse gereğini yaparız" dedi.

Sancak''ın ihracı için başvuru gelecek

Ethem Sancak''ın ihraç istemiyle disipline verilmesi yönünde şikâyetleri olması bekleniyor. Eğer Ethem Sancak, ihraç edilirse Beşiktaş başkanlığı hayalleri de sona erecek. Sancak, en büyük hayalinin Beşiktaş başkanlığı olduğunu açıklamıştı.

TİRYAKİ: HERKES GÖRECEK

Denetleme Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki ise, “Gerçek rakamları genel kurul, taraftarlar, basın yani herkes bilecek. Bu biraz zaman istiyor. Seçimden önce söylediğimiz gibi şeffaf olacağız. Ancak kulübü de boş bırakmayacağız. Savcı ve hakim değiliz. Önemli olan sistem kurmak. Yapılacak bir transferin mali boyutlarının kavgasını içerde vereceğiz. Eleştirilere açığız. Haftaya tüm tesisleri gezip çalışmalara başlayacağız. Galatasaray mart ayında borç açıklıyor, biz mayısa zor yetiştiriyoruz. Somut rakamları herkes yalın bir şekilde raporlarda görecek” dedi.

ARMAĞAN PEKKAYA’YA İHRAÇ İSTENDİ

Bu arada Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın, Seçimli Genel Kurulda kürsüden inen bir üyeye küfürlü konuşmaları ve fiziki müdahalesi nedeniyle ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevki istendi.

İlgili Haberler