Bülent Ersoy bombayı patlattı! Açıklamasını okuyana bir de Osmanlıca sözlük verildi

Bülent Ersoy bombayı patlattı! Açıklamasını okuyana bir de Osmanlıca sözlük verildi
Bülent Ersoy'un Kuaförüm Sensin yarışmasındaki jüri koltuğuna veda etmesi, korona virüse yakalandığı yönünde yorumlanmıştı. Ersoy, korona olduğu yönündeki iddialara yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kullandığı ifadeler ise, sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un, Kuaförüm Sensin yarışmasındaki jüri koltuğuna veda etmesi magazin dünyasında korona virüse yakalandığı iddialarına neden olmuştu.

Magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı ve negatif çıkan test sonucunu paylaştı. Ancak, Ersoy'un yaptığı açıklamada kullandığı ifadeler, sosyal medyada gündem oldu.

İşte o açıklama;

Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak; aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine; gördüğüm lüzûm üzerine sağlıklı,sarih ,net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.

“Kuaförüm Sensin “ adlı programdaki görevim 3 aylık bir mukavele ile sınırlı idi.
Buyrun belgesi ...
Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum.Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar.

ersoy.jpg

ZAFER ARAPKİRLİ YAKALADI

Ünlü gazeteci Zafer Arapkirli ise, Bülent Ersoy'un açıklamasının bir bölümünü Twitter'da paylaşarak, "BÜLENT (Diva) HANIMEFENDİ... Matbuata hitaben bir beyanname neşretmiş." dedi.

zafer-arapkirtli.jpg