Bülent Ersoy 'bu mezar dar değil mi?' diye sormuştu! Mezar diyaloğunun perde arkası ortaya çıktı

Bülent Ersoy 'bu mezar dar değil mi?' diye sormuştu! Mezar diyaloğunun perde arkası ortaya çıktı
Şarkıcı Bülent Ersoy'un 9 ay önce hayatını kaybeden babası Fikret Erkoç'un mezarı başındaki diyaloğu sosyal medyada gündem olmuştu. Olayın perde arkasını sanatçının yakın dostu Fevzi Siverek anlattı. 

Sanatçı Bülent Ersoy''un babası Fikret Erkoç evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiğini kırmış, bir süre tedavi gördükten sonra geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybetmişti.

Bülent Ersoy''un babasının cenazesinde çekilen görüntüleri 7 ay sonra yeniden gündeme gelmişti. Ersoy''un babasının mezarı başındaki Fevzi Siverek ile yaptığı konuşma sosyal medyada gündem olmuştu. Kazılan mezarı göstererek Siverek’e ''Çok dar değil mi?'' diye soran ve ''Standart'' cevabını alan Ersoy ''E ben ne olacağım? Ben standarda sığmam ki'' demişti. Diva "Seninkini daha büyük yapacağız" yanıtı karşısında sessiz kalmıştı. 

Fevzi Siverek, sosyal medyada çok konuşulan o diyaloğun perde arkasını Snob Magazin''e anlattı:

"Merhum babasının vefatında mezar başında kendiliğinden gelişen bir diyalogdur. Orada otururken, defin yapılacak mezarı herhalde küçük buldu. Ben işlerle uğraşırken kendisinin ''bu küçük değil mi?'' sorusuna ''standart'' dedim. O bir daha sordu. ''Ben buna sığmam ki'' dedi. Ben öbür arkadaşlara cevap verirken ''Ben ne olacağım'' dedi. Hemen yanı başında bir aile mezarı vardı. Onu göstererek ''sizinkini daha geniş yapacağız, böyle bir şey'' dedim."

BİRİLERİ SOSYAL MEDYADA YAYMIŞ
 
"Defin işleminin üzerinden 1 yıl geçmişti. Birileri bunu sosyal medyaya atmış. Ben sosyal medyayı ne izlerim, ne takip ederim. Çok da sevdiğim bir mecra değil. Hiçbir sosyal medyam yok. Hiç bilmem, takip etmem. Merak da etmem. Bana çok yalan bir dünya geliyor."

SOSYAL MEDYANIN HELADAN FARKI KALMADI

"Eskiden büyük şehirlerde umumi helalar vardı. Kapıları tahtadandı. İnsanlar ihtiyacını giderirken, kapıların arkasına yazılar yazardı. Modern dünyada her ülke gibi ülkemiz gelişince, helaların kapıları demirden olunca birileri kalktı milletin eline telefonları verdi. İçine de programlar koydu. Benim için sosyal medyanın eski helalardan farkı yok."

BENİ TANIMAYANLAR BENİ ELEŞTİRİYOR

"Benim tanımadığım insanlar benim hakkımda yazmış. Beni eleştiriyor. Beni tanımıyor, bilmiyor. Ben kimim bilmeden aboo! orada yazıp durdular. Konuşmam, bir şey söylemem."


 

İlgili Haberler