Bülent Ersoy’un aldığı kürkün fiyatına bakın yok artık. Bu kürk için 55 tilki öldürüldü. 150 asgari ücretlinin maaşı

Bülent Ersoy’un aldığı kürkün fiyatına bakın yok artık. Bu kürk için 55 tilki öldürüldü. 150 asgari ücretlinin maaşı
Bülent Ersoy kürk sevdasından vazgeçmiyor. Daha önce defalarca eleştirilen Ersoy, yeni bir kürk aldı. Ünlü sanatçının kürkü için 450 bin TL ödediği belirtildi. Söz konusu kürk için 55 tilkinin kullanıldığı kaydedilirken Ersoy’un kürkünün ücreti toplamda 150 asgari ücretlinin maaşına denk geliyor.

Bülent Ersoy''un yeni kürkü olay oldu. Daha önce de kürk giydiği için eleştiri oklarının hedefi olan Bülent Ersoy, tepkilere rağmen kürk sevdasından vazgeçmiyor.

2.Sayfa''da yer alan habere göre Ersoy, bu sefer 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı özel üretim palto için 450 bin TL ödedi.

Geçtiğimiz aylarda üzerinde tilki kafalarının bulunduğu bir kürk satın aldığı için günlerce eleştirilen Bülent Ersoy, bu sefer de yeni kürküyle gündeme geldi.

Söz konusu kürkün yapımı 55 tilkinin kullanıldığı belirtildi. Söz konusu kürkün fiyatı 150 asgari ücretlinin maaşına denk geliyor.

TEPKİLERE NEDEN OLDU

Bülent Ersoy''un kürklü fotoğrafları büyük tepki çekti. Bazı hayvan severler Ersoy''un fotoğrafının altına, ''Yazıklar olsun, o kadar haftana yazık değil mi? Şoke oldum nasıl kıyıyorlar o kadar cana'' yorumunda bulundu.

 

İlgili Haberler