Bulutlarda oluşan şekillerin sırrı çözüldü, ünlü stratejistten çok konuşulacak iddia

Bulutlarda oluşan şekillerin sırrı çözüldü, ünlü stratejistten çok konuşulacak iddia
Ünlü stratejist Abdullah Çiftçi HaberGlobal’de katıldığı programda çarpıcı iddialarda bulundu. Çitfçi, “Kurulan güneş çiftliği aracılığıyla paketlenmiş güneş enerjisiyle gökyüzünde istenilen şekilleri oluşturabiliyorlar” dedi.

HaberGlobal’de yayınlanan Başka Şeyler programına konuk olan ünlü stratejist Abdullah Çitçi, korona virüs sonrası yaşanacak dijitalleşmeye değinirken birbirinden ilginç iddialarda bulundu. Kurulan güneş çiftliği aracılığıyla paketlenmiş güneş enerjisiyle gökyüzünde istenilen şekillerin oluşturulabileceğini söyleyen Çiftçi özetle şunları söyledi:

“GÜNEŞE YÖNELİK PROJE YAPIYORLAR”

“İngiliz bilim adamları geçen hafta bir açıklama yaptı. Güneş rüzgarları elektrik gitmesine vesile olabilir diye. Bunla ilgili 4 ay önce ben bir video çektim. En büyük korku güneşteki bir patlamayla tüm dijital sistemin çökeceğine dair. Bu nedenle güneşe yönelik proje yapıyorlar dedim.

“BUNUN NEDENİNİ GÜNEŞ RÜZGARLARINA BAĞLIYORLAR”

Dünyanın manyetik alanı kuzey kutbundan çıkıyor 3500 km derinlikteki demir güney kutbundan geri giriyor. Dünyayı bir jel gibi koruyor güneş rüzgarlarından. Fakat uydular 10 bin km yukarıda. Son dönemde uydularda bozulma oluyor. Bunun nedeninin güneş rüzgarlarına bağlıyorlar. Avrupa Uzay Ajansı, güneş rüzgarlarını engellemeye yönelik bir çalışma başlattı. Amerika’da da X-37U uçağı gizli bir göreve çıktı diye medyaya düştü. Bende araştırdım ne yapmaya çalışıyorlar diye.

“GÖKYÜZÜNDE İSTENİLEN FİGÜRÜ YAPABİLİYORLAR”

Güneş çiftliği kurmaya çalışıyorlar. Paketlenmiş güneş enerjisini lazer olarak dünyaya da vermek için çalışıyorlar. Kendi görev alanlarında var. Buradan lazer olarak benim anladığım dünyada istediği bulut, istediği gökyüzündeki görüntüyü göstermek istiyorlar ve gösteriyorlar. Gökyüzünde istediği şekli oluşturabiliyorlar. Onun için bulut gördük, acayip şekil almış, insan figürü var derse bu Allah’ın bir işi değil, kulun bir işi”