Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğulları Karan Özçivit'in son hali fotoğraflandı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğulları Karan Özçivit'in son hali fotoğraflandı
Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in bebekleri Karan'ın son hali objektiflere yansıdı.

Bebeklerinin fotoğrafını bir süre öncesine kadar sır gibi saklayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, kısa bir süre önce minik Karan'ın fotoğraflarını takipçileri ile paylaşmıştı. Karan'ın son hali de fotoğraflandı. 

Oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan Özçivit ile birlikte Etiler'deki bir kafeden çıkarken açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Fahriye Evcen, önceki akşam oğlu Karan Özçivit ile birlikte Etiler'deki bir kafeden çıkarken görüntülendi.  "Her şey yolunda gidiyor" diyen Fahriye Evcen, "Biraz Karan'la vakit geçirdim. Boş günümdü. Bugün biraz kısa olsun, lütfen" diye konuştu.

siyah.jpg

Karan'ı mekandan kucağında çıkartan Evcen, oğlunu bebek koltuğuna oturtup, kemerini bağlamaya çalıştığı sırada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Karan'ın kamera karşısında konuşması için küçük olduğunu söyleyen Evcen, "Henüz çok küçük, 18 aylık. Öyle bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı. Oyuncu, eşi Burak Özçivit'in kısa saçlı halini daha çok beğendiğini bir kez daha sözlerine ekledi.

fahriye-evcen.jpg

ka-004.jpg

Kaynak: Habertürk