​​​​​​​Burhan Ağabey'den müjdeli haber...

Değerli okurlarımız;

Bildiğiniz gibi, tiryakisi olduğunuz bu sütunun sahibi Burhan Ayeri ağabeyimiz, geçirdiği talihsiz bir kaza sonrası yazılarına ara vermek zorunda kalmıştı. Usta kalemi kadar insan sevgisi yanında özellikle sokak hayvanlarına karşı özel ilgi ve sevgisiyle de bilinen Burhan Ağabey mahallesindeki kedi, köpek, martı, karga gibi dostlarını da yaz-kış ihmal etmemesiyle tanınır. Son olarak, Allah'ın emaneti kabul ettiği bu sokak dostlarını beslemeye çalışırken olan oluyor. Dengesini kaybedip düşme sonucu kol, kaburga ve burnunun kırılmasıyla kaldırıldığı hastanede yapılan gerekli müdahaleden sonra istirahat için evine taburcu ediliyor.

Bu talihsiz kaza sonrası acılar içinde kıvrandığı için yazı yazamaz hale gelen Burhan Ağabey, sizlerden ayrı kalacağı için büyük üzüntü duyarken, yine sizlerin ilgi ve vefasıyla acılarını unutup yazarlık hayatının en mutlu günlerini yaşamakta olduğunu duygu dolu cümlelerle dile getirip, "Kaderin cilvesine bakın ki, ne kadar sevildiğimi bu talihsiz kaza ile öğrendim" diyor.

Başına gelenin duyulmasının ardından eş-dost ve okurlarından aldığı sayısız "Geçmiş olsun" telefonu ve e-posta mesajının kendisini tarif edilmez şekilde duygulandırdığını belirtip hepsine ayrı ayrı teşekkürlerini sunan Burhan Ağabey bu arada da sevenlerine şu müjdeyi veriyor:

"İnşallah Şubat'ın 15'inde yapılacak kontrollarımın sonrasında 16 Şubat'ta yeniden kavuşacağımızı ümid ediyorum. Hepinizi çok özledim..."

Bizler de Burhan Ağabey'in yazılarına başlayacağı günü sabırsızlıkla beklerken acil şifa dileklerimizi tekrarlıyoruz.

YENİÇAĞ

Yazarın Diğer Yazıları