Burnu bile kanamadığı kazada polislere zor anlar yaşattı

Burnu bile kanamadığı kazada polislere zor anlar yaşattı
İstanbul Kartal'da alkollü sürücünün kullandığı otomobil önce orta refüjdeki ağaca çarptıktan sonra takla atarak yan yattı. Otomobil içinde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı. Kazadan burnu bile kanamadan kurtulan sürücü 2.28 promil alkollü çıktı.

Kaza Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Pendik istikametinde meydana geldi.Mustafa K.'nın kullandığı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile orta refüjdeki ağaca çarptıktan sonra takla atarak yol ortasında yan yattı. Sürücü otomobil içinde sıkıştı.
İTFAİYE EKİPLERİ ÇIKARDI
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan sürücü Mustafa K.'yı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde sürücünün herhangi bir yaralanmasının olmadığını belirledi.
POLİSLERE ZOR ANLAR YAŞATTI
Önce bir ağacı deviren ve takla atarak yan yatan otomobilin içinden burnu bile kanamadan çıkan sürücünün ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Alkolmetreye üflemek istemeyen sürücüyü polis ikna etti. Yapılan ölçümde 2.28 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Mustafa K.'ya bin 339 lira trafik cezası kesilirken ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.
kartalda-otomobil-takla-atti-alkollu-surucu-ise-polise-zor-anlar-yasatti-4568-dhaphoto2.jpgkartalda-otomobil-takla-atti-alkollu-surucu-ise-polise-zor-anlar-yasatti-4568-dhaphoto3.jpgkartalda-otomobil-takla-atti-alkollu-surucu-ise-polise-zor-anlar-yasatti-4568-dhaphoto4.jpgkartalda-otomobil-takla-atti-alkollu-surucu-ise-polise-zor-anlar-yasatti-4568-dhaphoto6.jpgkartalda-otomobil-takla-atti-alkollu-surucu-ise-polise-zor-anlar-yasatti-4568-dhaphoto7.jpgkartalda-otomobil-takla-atti-alkollu-surucu-ise-polise-zor-anlar-yasatti-4568-dhaphoto1.jpg
DHA