Hasan 30 TL mazot kullanarak üzüm yetiştirdi, Hans bedavaya yemesin

Hasan 30 TL mazot kullanarak üzüm yetiştirdi, Hans bedavaya yemesin
İYİ Parti kurmayları Anadolu’yu karış karış dolaşmaya devam ediyor. Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu bölgedeki durum ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

YENİÇAĞ - GÖKHAN DERE / BURSA

İYİ Parti kurmayları Anadolu’yu karış karış dolaşıyor. Manisa çıkartmasına Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve teşkilat mensuplarıyla katılan TBMM Gurup Başkanı katıldı. Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu bazı açıklamalarda bulundu:

Üzümünü kurutmak için sermiş çiftçimiz, yarın kuru üzüm fiyatını açıklayacak iktidara sesleniyor: - Hasan, üzümü 30 TL mazot kullanarak yetiştirdi, Hans bedavaya yemesin! Bu sese, bu feryada kayıtsız kalınamaz.
Ziraat Odası Başkanları ile görüştük. Genel intiba; çiftçi yok sayılıyor. Hükümet’in tarım politikalarındaki önceliği, çiftçinin ürünü tarlada değersizleştirerek çürümeye terk edilmesini sağlamak. 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde hangi ekonomik kriz yaşanırsa yaşansın, geçmiş dönemlerde çiftçiyi her zaman devleti yönetenler ayakta tutarken, 20 yıllık iktidarlarında Lale Devri’ni yaşayanlar çiftçiyi eziyor! Gideceksiniz, az kaldı!