Bursa'da filmleri aratmayan kovalamaca kameraya yansıdı

Bursa'da filmleri aratmayan kovalamaca kameraya yansıdı
Bursa'da, kardeşinden izinsiz aldığı kamyonetle polisten kaçan E.K., 5 kişilik bir ailenin olduğu çekiciye çarpıp kaza yapınca yakalandı. Polis, E.K.'yı yakalamak için defalarca havaya ateş açarken, kovalamaca anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

34 A.. 0.. plakalı kamyonetin sürücüsü, polisin 'dur' ihtarına uymayarak, kaçmaya başladı. Polis ekipleri sürücüyü yakalamak için kamyoneti takibe başladı.

KAÇMAYA BAŞLADI

Plaka sorgusunda çalıntı olduğu tespit edilen kamyonet, zaman zaman ters yönde ilerleyerek, tehlike yarattı. Bölgeye yakın bulunan 4 polis ekibi de kamyoneti yakalamak için takibe katıldı.

EKİPLER HAVAYA ATEŞ AÇTI

Ara sokaklarda hızlı bir şekilde ilerleyen kamyonet, ekiplerin havaya ateş açmasına rağmen kaçmaya devam etti. Bir süre sonra sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyonet, seyir halinde olan 16 D. 8.. plakalı çekiciye arkadan çarptı.

HAFİF YARALANDILAR

Çekicinin içindeki 3'ü çocuk 5 kişilik aile hafif şekilde yaralanırken, büyük korku yaşadı. Kazanın ardından yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü, polis ekiplerinin tekrar havaya ateş açmasıyla yakalandı.

KARDEŞİNİN KAMYONETİNİ ÇALMIŞ

Kazanın ardından kimliğinin E.K. olduğu tespit edilen sürücünün kardeşi M.K.'ya ait kamyoneti çaldığı öğrenildi. Hafif şekilde yaralanan E.K., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Öte yandan şüpheli ile polis ekipleri arasında yaşanan 20 dakikalık kovalamaca, zaman zaman diğer sürücülerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

polisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto1.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto2.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto3.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto4.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto5.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto6.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto8.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto9.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayan-kamyonetin-surucusu-kaza-yapti-kovalamaca-anlari-kamerada-1747-dhaphoto11.jpg

DHA-AA