Bursa'da iki grup hayatlarının en pahalı kavgasını yaptı

Bursa'da iki grup hayatlarının en pahalı kavgasını yaptı
Bursa’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada gözaltına alının 8 kişi, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Çıkan kavgada sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 15 kişiye toplam 47 bin 250 lira cezai işlem uygulanırken, grupların sopalarla birbirine saldırdığı ve polisin kavgayı güçlükle ayırdığı anlar yansıdı.

DHA''nın haberine göre, olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi''nde meydana geldi. Daha önceden yaşanan yaralama olayı nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile, sokak ortasında tartışmaya başladı.

2 KİŞİ YARALANDI

Tartışmaya akrabaların da katılmasıyla olay büyüdü. Kısa sürede sokağa dökülen yaklaşık 100 kişi, kavga etmeye başladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 2 kişi darp sonucu yaralandı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, kavgayı güçlükle ayırırken, çevik kuvvet ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Kavgada 8 kişi gözaltına alındı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polisin uyarılarına rağmen evlerine gitmeyen 15 kişiye toplam 47 bin 250 lira para cezası uygulandı. Gözaltına alınan 8 kişi ise emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kavga ve polisin müdahale ettiği anlara ait cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere; onlarca kişinin sokakta kavga ettiği, grupların sopalarla birbirine saldırdığı ve polisin kavgayı güçlükle ayırdığı anlar yansıdı.