Bursa'da yakıt masrafını düşürmek isteyenlerin adresi tuning işlemi

Bursa'da yakıt masrafını düşürmek isteyenlerin adresi tuning işlemi
Bursa’da yaşayan Ömer Hakan Filiz, modifiye tutkusunu mesleğe dönüştürdü. Filiz "Sürüş keyfini artırmak isteyenler ve yakıt masraflarını düşürmek isteyenler tuning işlemlerini sıkça tercih ediyor” diye konuştu.

DHA''nın haberine göre, HK Tuning sahibi Filiz, 2015 yılında araç modifiyesinde kullanılan ve ithal edilen parçaların yerli üretimini yapabilmek için bir üretim tesisi kurdu. Tesiste, araç tamponu, rüzgarlık ve elektronik modüller gibi maliyeti yüksek 150 çeşit ürünün üretimini gerçekleştiren Ömer Hakan Filiz, modifiye severlerin araçlarını yerli dokunuşlarla kişiselleştiriyor.

Yaptıkları modifiye işlemlerine ilişkin bilgi veren Filiz, işlemlerde aracın orijinalliğinin bozulmadığını vurgulayarak, araçlara müşterinin isteği doğrultusunda kişisel tasarımların uygulandığını söyledi.

Uyguladıkları tuning işlemleri ile sürücülere daha konforlu bir sürüş imkanı sağladıklarını belirten Ömer Hakan Filiz, “Modifiye işlemleri, otomobilin performansını artırırken, sürücülere yakıt tasarrufu da sağlıyor. Sürüş keyfini artırmak isteyenler ve yakıt masraflarını düşürmek isteyenler tuning işlemlerini sıkça tercih ediyor” diye konuştu.