Bursa'da yol kontrolü sırasında 'yarbay' olduğunu iddia eden şahıs, polisle tartıştı

Bursa'da yol kontrolü sırasında 'yarbay' olduğunu iddia eden şahıs, polisle tartıştı
Bursa'da meydana gelen olayda, yol konrtolü sırasında alkollü çıkan bir şahıs, yarbay olduğunu iddia ederek, polise ile tartıştı.

Bursa'da önceki gece dikkat çeken bir olay meydana geldi. Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yol kontrol uygulama noktasındaki polis memurları ile yarbay olduğunu iddia eden araç sürücüsü arasında geçen hakaret içerikli tartışmanın, kentte, İzmir-Bursa otoyolu gişelerinde bulunan polis uygulama noktasında 31 Mart'ta gerçekleştiği belirtildi.  

Açıklamanın devamında, "Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adli, Valiliğimiz tarafından da idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

"YARBAYIM BEN" 

Yol kontrolünde durdurulduğu için polislerele tartışmaya başlayan ve yarbay olduğunu iddia eden şahıs, polis memuruna hitaben "Komiserlere dahi askerlik yaptırdım." dedi.

Emniyet mensubunun "Ben de askerlik yaptım, hem de şerefli bir şekilde" cevabı üzerine "Ben yarbayım, ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor. Bugüne kadar askerlik yaparken iyiydi. Bu kadar mı kaldı geriye." dedi.

"MAAŞIN NE KADAR" 

Polis memurunun bu sözlere tepki göstermesi üzerine de bir amir gibi "Bağırma, sesini çıkartma benim yanımda. Yarbayım ben yarbay." dedi. 

Polis memuruyla tartışmaya devam eden şahıs, bu kez daha inanılmaz bir söz sarf etti ve "Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?" dedi.