İrem Helvacıoğlu’nun burun estetiği tartışma yarattı

İrem Helvacıoğlu’nun burun estetiği tartışma yarattı
Sen Anlat Karadeniz’in ardından Disney Plus projesi Kaçış'ta Engin Akyürek ile başrolleri paylaşan oyuncu İrem Helvacıoğlu burnuna estetik yaptırınca olanlar oldu. Güzel oyuncunun son hali sosyal medyada hayranlarını ikiye böldü. 

Disney Plus’ın Kaçış adlı dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu burun estetiği yaptırdı. Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan ünlü oyuncunun son hali sosyal medyaya damga vurdu. 

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan İrem Helvacıoğlu''nun son pozunda yüzündeki değişiklik dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Güzel oyuncu burun estetiği yaptırdı.

İrem Helvacığolu''nun estetikli hali ise hayranlarını ikiye böldü. Başarılı oyuncu için "Eski hali daha güzel di" diyen de var, "Yakışmış" diyen de.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

2 Şubat 1990''da Almanya''da doğan İrem Helvacıoğlu oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016''da No.: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırdı.

İlgili Haberler