Büyük bombayı Günboyu gazetesi patlattı: “Çık ve bu soruya cevap ver İmamoğlu”

Büyük bombayı Günboyu gazetesi patlattı: “Çık ve bu soruya cevap ver İmamoğlu”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Esenyurt’ta meydana gelen sel sonrası iktidara yakın medya tarafından haksız eleştirilere maruz kaldığını düşünen bir vatandaş, "Eyyy Ekrem İmamoğlu çık buna cevap ver!" notu ile ironik bir video paylaştı.

İstanbul’da meydana gelen şiddetli yağışlar sonrası Esenyurt’ta ev ve iş yerlerinin su basması sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara yakın medyanın hedefi haline geldi.

Günboyu’nda yer alan habere göre, İmamoğlu’nun haksız eleştirilere maruz kaldığını düşünen bir vatandaş, "Eyyy Ekrem İmamoğlu çık buna cevap ver!" notu ile ironik bir video paylaştı.

İstanbul'da yaşanan şiddetli yağış nedeniyle Esenyurt'ta evleri su basmasının ardından seçilmesinin üzerinden henüz bir yıl geçen Ekrem İmamoğlu, iktidara yakın medya kuruluşlarının hedefi haline geldi.

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde meydana gel sel felaketinin ardından olayın yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan İmamoğlu ile CNN Türk muhabiri arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

İmamoğlu'nun incelemeler sırasında CNN Türk muhabirinin sorduğu, "Uyarılar yapıldı, tedbir aldınız mı?" sorusuna verdiği yanıt ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İmamoğlu, muhabirin sorusuna "20-25 yıldır tedbir almayanlara bu soruyu sorabilirsin" yanıtını verdi.

ÇEKTİĞİ VİDEO İLE DALGA GEÇTİ

Yaşanan gelişmelerin ardından Ekrem İmamoğlu'nun haksız yere eleştirildiğini düşünen bir vatandaş "Eyyy Ekrem İmamoğlu çık buna cevap ver!" notu ile paylaştığı ironik videoda "Arkadaşlar rezilliği görüyorsunuz. Burada su birikti. Ufak da olsa su birikti. 18 senedir su birikmeyen yerde bugün su birikti. Hep Ekrem İmamoğlu'nun suçu, görüyor musunuz suyu..." ifadelerini kullandı. Video Twitter'da birçok kullanıcı tarafından beğenildi ve paylaşıldı.