Büyük sevap işlemiş: Emre Belözoğlu resmen cennetlik

Büyük sevap işlemiş: Emre Belözoğlu resmen cennetlik
Fenerbahçe'nin deneyimli yıldızı Emre Belözoğlu'nun, takım arkadaşının evliliğini kurtardığını ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de futbolu bırakarak, sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu'nun büyük sevap işlediği ortaya çıktı. Sabah'ta yer alan habere göre tecrübeli yıldızın takım arkadaşı Isla'nın bitme noktasına gelen evliliğinin kurtulmasında önemli rol oynadığı ortaya çıktı.

Isla'nın, geçtiğimiz ocak ayında nikah masasına oturduğu Gala Caldirola, ülkesinde bir dans yarışmasına katılınca evlilik krize girmişti.

Korona virüsü salgını nedeniyle Caldirola, Şili'den İstanbul'a dönmek istedi ancak uçuş yasağına takılınca devreye Emre Belözoğlu girdi.

İZİN ALINDI 

Tecrübeli yıldız, Dışişleri Bakanlığı'ndan "Uçuşlar yasak" cevabını alınca Şili'den Frankfurt'a bir uçuş bulundu. Bu kez Frankfurt'a özel uçak göndermek için Dışişleri'nden izin alındı.

YENİDEN SORUN ÇIKARDI 

Kızı ile İstanbul'a getirilip, öğrenci yurdunda karantinada tutulan Caldirola bu sefer de "Evime gideceğim" diyerek sorun çıkardı.Yine devreye giren Belözoğlu, Isla'nın da ailesiyle birlikte karantinaya girmesi için izin aldı. Karantina hayatı Isla ve Gala'nın evliliğini de tamir etti.