Çağla Şıkel Kerem Tunçeri'den bebek aldırdı mı?

Çağla Şıkel Kerem Tunçeri'den bebek aldırdı mı?
Magazin gündemi manken ve basketbolcunun yasak aşkını konuşurken ortaya ilginç bir iddia atıldı. Çağla Şıkel’in Emre Altuğ ile evliyken basketbolcu Kerem Tunçeri'den bebek aldırdığı iddiaları tozu dumana kattı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından bomba gibi bir ifşa geldi. Son iddialar doğrultusunda çok ünlü bir manken, bir dönem aşık olduğu basketbolcu sevgilisinden bebek aldırdı. Tam bu haber magazin gündeminde geniş yer bulurken Söylemesem Olmaz bombayı patlattı.

Bir zamanlar basketbolun vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve bir o kadar da çapkınlıklarıyla da adından söz ettiren basketbolcu her daim yakın markajdaydı. Diğer isim ise tescilli güzeldi. Hala podyumun tozunu attıran bu isim televizyonda yaptığı programla gündeme geliyordu.

Gizli Aşk Yaşadılar

İkilinin aşklarını gizli gizli yaşadıkları buluşma yerleri olarak da ünlü basketbolcunun teknesini tercih ettikleri belirtildi. Aşkları gün yüzüne çıkınca ikili ayrılmaya karar verirken bu dedikodu bir kez daha gündeme çıktı. İddialar doğrultusunda ünlü güzel, basketçiden hamile kalmıştı. Levent''teki özel bir hastaneye yatan ünlü isim bebeğini aldırdı.

Gizlice Bebeğini Aldırdı

2016 yılında çıkan haberlerde ikilinin aşkı Alaçatı’da başlamıştı. Her iki isim de aşk iddialarını yalanlasa da söylentiler bitmek bilmedi. Bir başka haberde ise çocuklarıyla futbol oynarken kasığı yırtılan ve bu yüzden tedavi görmek zorunda kalan Çağla Şıkel''in imdadına Kerem Tunçeri yetişti. Eski modelin tedavisi için Acıbadem’deki takım doktoruna telefon açan Kerem Tunçeri, Çağla Şıkel’in tedavisi için özel istekte bulunduğu iddia edildi.

Altuğ ile Şıkel çifti 2015 yılında boşandı. İddialara göre Tunçeri, Çağla Şıkel’le yakınlaştığı için bu durumdan rahatsız olan Emre Altuğ, evliliğinde huzursuz oldu. Bu söylentileri kesin bir dille yalanlayan Şıkel ve Altuğ, severek ayrıldıklarını söyleyerek de kafa karıştırdı.