Çağlar Cilara: “Bahçeli istifa etmeli”

Çağlar Cilara: “Bahçeli istifa etmeli”
Bahçeli’nin referanduma katkı sağlayamaması gazetecilerin de gündemine oturdu. Canlı yayında seçim sonuçlarını değerlendiren KRT Tv Haber Müdürü Cilara, Devlet Bahçeli’nin istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Referandum bitti, tartışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Referandum sonuçlarının açıklanmasından sonra Devlet Bahçeli’nin teşkilatlarına hakim olmadığı ortaya çıkarken, gazetecilerin değerlendirmeleri de dikkat çekiyor.

KRT TV Haber Müdürü Çağlar Cilara, seçim sonuçlarını değerlendirdiği canlı yayında

Bahçeli'nin seçim sonuçlarına göre evet oylarına hiçbir katkısının olmadığını belirtti. Cilara, "Hukuken genel başkan ancak fiilen MHP'nin genel başkanı değildir, fiili duruma hukuki kılıf uydurup istifa etmek zorunda" diye konuştu.

BAHÇELİ İSTİFA ETMELİ

Cilara seçim akşamı KRT'de yaptığı programda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için, "Kendi tabanı Bahçeli'ye itibar etmedi. Fiili anlamda genel başkan artık Bahçeli değildir, sadece hukuki anlamda MHP'nin genel başkanıdır, artık fiili duruma bir çare bulmalı. Yüzde 65 oranında evet çıkması gerekiyordu. MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye hiçbir MHP'li tibar etmedi. Bu sonuçlara göre Bahçeli siyaseten bitmiştir, bu saatten sonra MHP'nin genel başkanıyım demesi kendi seçmenine hakaret ve ihanettir. Kendi seçmenine sözünü dinletemeyen Bahçeli o koltukta daha fazla oturmamalıdır" diye konuştu.

İlgili Haberler