Çağrı heyeti kurultay programını açıkladı

Çağrı heyeti kurultay programını açıkladı
Çağrı heyeti 19 Haziran'da yapılacak MHP kurultayının programını açıkladı. Kurultay saat 10.00'da başlayacak. İşte detaylar....

İşte çağrı heyetinin yayınladığı o program:

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK KONGRESİ

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından görevlendirilen Çağrı Heyeti’nin 18.04.2016 tarihli toplantısında alınan karar gereğince ekli gündemi görüşüp karara bağlamak için Büyük Kongre üyelerinin olağanüstü toplantıya çağırılmasına karar verilmiştir. Olağanüstü Büyük Kongre 19 Haziran 2016 Pazar günü saat 10:00’da Anadolu Hotels Esenboğa Thermal ve Kongre  ve Kültür Merkezi Tesisleri Büğdüz Mahallesi Küme evleri 273/1 (Esenboğa Havalimanı Yolu) Akyurt/Ankara adresinde, çoğunluğun sağlanamaması halinde 26 Haziran 2016 Pazar günü aynı yer ve aynı saatte yapılacaktır.

Delegelerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

 

                                               ÇAĞRI HEYETİ ÜYELERİ

 

Ali SAĞIR                                     Ayhan EREL                              Mehmet BİLGİÇ

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Olağanüstü Büyük Kongre Gündemi

  1. Yoklama ve açılış
  2. Kongre Divanı seçimi
  3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması
  4. Genel Başkan’ın açılış konuşması
  5. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tüzüğünün 63. Maddesinin dördüncü fıkrasının “Bu toplantılarda, Büyük Kongre delegelerinin en az yirmide birinin teklisi ile gündemdeki sıranın değiştirilmesi veya bir konunun gündeme alınması talep edilebilir. Olağanüstü toplantılarda Genel Başkan, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu seçimi yapılabilir.” şeklindeki değişiklik teklifinin görüşülmesi ve karara bağlanması.
  6.  Dilek ve temenniler
  7. Kapanış

kurultay-programi.jpg