Çakıcı tedaviyi reddetti

Çakıcı tedaviyi reddetti
Bolu F tipi cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Hastaya baskı yapılmaz. Yaptığınız bu baskıdan dolayı, tedaviyi kabul etmiyorum” dedi.

Bolu F tipi cezaevinde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Hastaya baskı yapılmaz. Yaptığınız bu baskıdan dolayı, tedaviyi kabul etmiyorum” dedi. 12 hastalıkla mücadele ettiğini belirten Çakıcı, kendisine zulüm ve haksızlık yapıldığını söyleyerek, “Ben Allah’a teslim oldum, ne kadar ömür vermişse o kadar yaşayacağım” şeklinde konuştu.

 Alaattin Çakıcı’nın mektubu şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanlığı Makamı;

Yıllardır hastane be hapishanelerde beni öldürtmek istedin. Edirne Tıp Fakültesinde emrin ile hastane doktorlarına imza verdirdin, raporlarımı kaybettirdin. Raporlarımın aslının aynısını çıkarınca raporlarım 4 klasör halinde idare ortaya çıkardı.

Ben hiçbir zaman hastalıklarıma sığınarak tahliye talebinde bulunmadım. Edirne Cumhuriyet Savcılığının, resmi raporlarım ortaya çıktıktan sonra hastalıklardan dolayı tahliye isteğimin olup olmaması hakkında yazı tebliğ edildi. Ben bunu kabul etmedim!

Yoğun bakımda makineye bağlı olan annemin kurul raporunu 2.yargı paketinde bakıma muhtaç anne ve babalar için 6 ay infazın ertelenmesini istedim. Annemin helalleşme isteğini bile reddettiniz. Verilen cevap daha evvel (2 yıl önce) helalleşmişti oldu. Burada 12 hastalığım, değişik hastanelerin kurul raporlarım olmasına rağmen, bir üst kurul olarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi uygundur dendi. Ekte sunuyorum. Kendilerine dedim ki orada mahkûm koğuşu yok. Kartal Eğitim Araştırma hastanesinde var ve orası uygundur.

Cezaevi Genel Müdürlüğüne sorarak, İzzet Baysal Tıp Fakültesinin ilk vermiş olduğu " Çapa Tıp Fakültesini" iptal ederek sevkimi bakanlığın yapmasını uygun görmüştür.

Bakanın emriyle mi bu zulüm bana yapılıyor?

Bütün raporları ekliyorum.

Sahibim rabbimdir!

Hayr ve şerre inanmış, Allah'a teslim olmuş biriyim. Hangi tür hastalığım varsa Allah'a hamd ve şükür olsun. O ne kadar ömür vermiş ise o kadar yaşayacağım!

Hastaya baskı yapılmaz. Yaptığınız bu baskıdan dolayı, tedaviyi kabul etmiyorum. Şifa Rabbimindir.!”

İşte Alaattin Çakıcı’nın sağlığıyla ilgili verilen rapor:

ala-ca-1.jpg