Çaldığı bisikleti süremedi kısa sürede yakalandı, kameralara böyle yansıdı

Çaldığı bisikleti süremedi kısa sürede yakalandı, kameralara böyle yansıdı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartmanın önünden bisiklet çalan Muhsin Çeltek, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Çeltek tutuklanırken bisikleti çalan zanlının alkol nedeniyle bisikleti güçlükle sürdüğü anlar kameraya yansıdı.

Çağlayan Mahallesi Hastane Caddesi'nde bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairenin önünden bisiklet çalındığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

caldigi-bisiklete-guclukle-binen-supheli-tutuklandi-8479-dhaphoto1.jpg

Apartmanın yakınında bulunan iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, bisikleti çalan şüphelinin kimliğini tespit etti.

caldigi-bisiklete-guclukle-binen-supheli-tutuklandi-8479-dhaphoto2.jpg

Görüntülerde bisikleti çaldığı sırada alkollü olduğu anlaşılan şüpheli Muhsin Çeltek polis tarafından kısa sürede yakalandı.

caldigi-bisiklete-guclukle-binen-supheli-tutuklandi-8479-dhaphoto3.jpg

SUÇ KAYDI KABARIK ÇIKTI

Çeltek’in UYAP sorgusunda 'dolandırıcılık', 'kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yararlanarak dolandırıcılık', 'kendini kamu görevlisi olarak tanıtma suretiyle dolandırıcılık', 'büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçlarından kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası olduğu ve arandığı tespit edildi.

caldigi-bisiklete-guclukle-binen-supheli-tutuklandi-8479-dhaphoto4.jpg

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Muhsin Çeltek, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından 'hırsızlık' suçundan da tutuklandı.

caldigi-bisiklete-guclukle-binen-supheli-tutuklandi-6818-dhaphoto5.jpg