Çaldığı ürünleri öyle birine sakladı ki şaşırıp kalacaksınız

Çaldığı ürünleri öyle birine sakladı ki şaşırıp kalacaksınız
Market sahibi günün sonunda güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde hayatının şokunu yaşadı. Şoke eden görüntüler, Rusya'nın Krasnodar kentinde çekildi. Bir markete alışverişe giden genç kadın, çaldığı ürünleri iç çamaşırının içine sakladı.

Market sahibi günün sonunda güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde şok oldu. Şimdi polis, her yerde gri elbiseli kahverengi saçlı genç kadını arıyor.

markette-akilalmaz-goruntu-izleyince-buyuk-sok-yasadilar-kadin-elbisesini-kaldirip-2269893.jpg

Şoke eden görüntüler, Rusya'nın Krasnodar kentinde çekildi. Bir markete alışverişe giden genç kadın, çaldığı ürünleri iç çamaşırının içine sakladı.

markette-akilalmaz-goruntu-izleyince-buyuk-sok-yasadilar-kadin-elbisesini-kaldirip-2269897.jpg

Kahverengi saçlı, gri elbiseli kadın, markette yavaş yavaş dolaştı, ürünleri inceledi. Bir yandan da etrafında başka bir müşteri ya da market görevlisi olup olmadığını kolladı.

markette-akilalmaz-goruntu-izleyince-buyuk-sok-yasadilar-kadin-elbisesini-kaldirip-2269899.jpg

Kimseni kendisini görmediğini düşündüğü anda ise marketteki buzdolabından aldığı ürünleri elbisesini kaldırarak iç çamaşırının içine sakladı.

markette-akilalmaz-goruntu-izleyince-buyuk-sok-yasadilar-kadin-elbisesini-kaldirip-2269907.jpg

Marketteki güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde ise ortaya bu şoke eden manzara çıktı.

Alışveriş yapan bir başka adamın da markette dolaştığı görülüyor, ancak kadının ne yaptığından habersiz görünüyor.

markette-akilalmaz-goruntu-izleyince-buyuk-sok-yasadilar-kadin-elbisesini-kaldirip-2269901.jpg

Görüntüler sona ermeden, kadının en az altı ürünü iç çamaşırına sakladığı görülüyor. Polis yetkililerinin açıklamasına göre, hırsızlık, 5 Ekim günü saat 17.20 sularında gerçekleşti.

Görüntüleri sosyal medyada yayınlayan polis yetkilileri, "Bu gibi davranışların hiçbir açıklaması olamaz, utanç verici..." ifadelerini kullandı. Açıklamada ayrıca "Lütfen bu tür insanlık dışı hareketlerde bulunan kişileri halka açıklayın" denildi.

markette-akilalmaz-goruntu-izleyince-buyuk-sok-yasadilar-kadin-elbisesini-kaldirip-2269917.jpg

Sosyal medya, fark edilmeden nasıl bu kadar çok ürünü elbisesinin altına saklayabildiğini anlamaya çalışan şaşkın izleyicilerden gelen yorumlarla dolup taştı. Sosyal medya kullanıcısı ise "Külotlar sihirli birer çanta gibidir" ifadesini kullandı. Polis yetkilileri her yerde gri elbiseli hırsız kadını arıyor.